Qui som

Gemma Recoder
Direcció general.
Programadora de concerts de la sala Luz de Gas i productora de grans esdeveniments. Sòcia de SUNMUSIC i impulsora del concert Les Nostres Cançons contra la Sida al Palau Sant Jordi i del Concert per la Llibertat al Camp Nou . Directora CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Marina Portabella
Direcció de premsa i comunicació.
Sòcia de la productora SUNMUSIC. Durant molts anys responsable de les relacions públiques de la sala Luz de Gas. Implicada en la gestió del concert Les Nostres Cançons contra La Sida al Palau Sant Jordi i del Concert per la Llibertat al Camp Nou. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC

Eva Recoder
Direcció financera.
Sòcia de SUNMUSIC i, igualment, la seva directora financera. Porta 18 anys a l’administració i contractació de la sala Luz de Gas. Ha estat impulsora del concert Les Nostres Cançons contra la Sida al Palau Sant Jordi i del Concert per la Llibertat al Camp Nou. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC

Laura Duran
Direcció artística.
Periodista. Ha estat membre de la comissió artística del concert Les Nostres Cançons contra la Sida del Palau Sant Jordi. Ha treballat com a locutora i redactora a Catalunya Ràdio i ha presentat els informatius del Canal 3/24 de TV3. Ha format part de projectes a Com Ràdio i Televisió d’Hospitalet i ha col·laborat amb les revistes Enderrock, De Cine i El Temps. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Ignasi Termes
Comunicació i promoció.
Tècnic superior en producció d’audiovisuals i espectacles i Postgrau en gestió cultural i producció d’esdeveniments per la Universitat de Barcelona. Ha estat organitzador i dinamitzador de nombrosos esdeveniments socials i culturals de rellevància. També va formar part de l’equip organitzador del Concert per la Llibertat al Camp Nou. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Joel Fortuny
Social Media Manager.
Tècnic superior en producció d’audiovisuals i espectacles. Ha format part de la producció de la 18a i 19a festa del Súper3 i organitzador de nombrosos esdeveniments socials i culturals. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Anuncios