Qui som

Gemma Recoder
Direcció general.
Programadora de concerts de la sala Luz de Gas i productora de grans esdeveniments. Sòcia de SUNMUSIC i impulsora del concert Les Nostres Cançons contra la Sida al Palau Sant Jordi i del Concert per la Llibertat al Camp Nou . Directora CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Eva Recoder
Direcció financera.
Sòcia de SUNMUSIC i, igualment, la seva directora financera. Porta 18 anys a l’administració i contractació de la sala Luz de Gas. Ha estat impulsora del concert Les Nostres Cançons contra la Sida al Palau Sant Jordi i del Concert per la Llibertat al Camp Nou. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC

Laura Duran
Direcció artística.
Periodista. Ha estat membre de la comissió artística del concert Les Nostres Cançons contra la Sida del Palau Sant Jordi. Ha treballat com a locutora i redactora a Catalunya Ràdio i ha presentat els informatius del Canal 3/24 de TV3. Ha format part de projectes a Com Ràdio i Televisió d’Hospitalet i ha col·laborat amb les revistes Enderrock, De Cine i El Temps. Organització de CANETROCK i altres projectes de SUN MUSIC.

Ignasi Termes
Comunicació i Producció

Tècnic superior en producció d’audiovisuals i espectacles i Postgrau en gestió cultural i producció d’esdeveniments per la Universitat de Barcelona. Ha estat organitzador i
productor d’esdeveniments com la manifestació de l’11 de Setembre de 2012, la Via Catalana del 2013, la V del 2014, el concert per la Llibertat al Camp Nou i la IX Gala dels Premis Gaudí, entre d’altres. També ha participat en la producció del videoclip “Mediterráneo” per la campanya Casa nostra, Casa vostra. Actualment realitza tasques de producció i comunicació a SUNMUSIC i CANETROCK.

Joel Fortuny
Comunicació Digital i Producció

Tècnic superior en producció d’audiovisuals i espectacles, i Community Manager. Forma part de la producció de la festa dels Súpers i altres esdeveniments culturals. També ha participat en el videoclip “Mediterráneo” per la campanya Casa nostra, Casa vostra i va estar com a coordinador de convidats al programa Divendres de TV3. Actualment realitza tasques de producció i és responsable de comunicació digital a SUNMUSIC i CANETROCK.