30 anys del Carnet Jove

El Carnet Jove va celebrar 30 anys amb un concert de mestissatge i festa l’11 de novembre de 2016 a la sala Razzmatazz de Barcelona amb Bonobos, Itaca Band i Doctor Prats.

Bonobos hi va posar les cançons de pop festiu vestides amb aires de festa major, Itaca Band es varen fer destacar pels sons més ballables i també els més elèctrics, mentre que Doctor Prats hi van posar la seva característica ‘festa fusió’.

Els tres grups convidats a bufar les espelmes del Carnet Jove són grans referents del mestissatge actual, gènere predilecte del públic primerenc català. Els primers de pujar a l’escenari varen ser els centellencs Bonobos, i van presentar les cançons del seu segon disc, Crida! (RGB Suports, 2016).

La recepta de Doctor Prats és tot un festival. Els vallesans van aparèixer al mapa musical amb un primer disc suculent, Patates amb peix, però és amb Aham Sigah s’han consolidat com un dels grups més sonats del panorama, essencial per a les nits més festives. Són aquells amics imprescindibles per a una festa d’aquelles que passen a la història. Per sort, tenen el remei per guarir qualsevol dels mals.

El grup de Montcada i Reixac va tancar la nit d’aniversari, i també va ser l’última oportunitat per veure’ls en directe aquest any. Itaca Band aprofitarà per cloure la gira de presentació de Temerario, un darrer disc que els ha portat a uns 60 escenaris d’arreu del país i també a l’estranger, i és que el mes d’octubre van trepitjar el Japó per primera vegada. Mestissatge sincer i ple de compromís d’un jovent combatiu.